Bra städföretag i Stockholm

Det finns många bra städföretag i Stockholm som erbjuder städning av hög kvalitet, för hemmet, kontoret och offentliga utrymmen. Vi tipsar om våra favoriter och om vad du bör tänka på i valet av städföretag i Stockholm.

Städföretag i Stockholm – kontorsstädning och lokalvård

Stockholm är en stad med många företag och kontor, och utbudet av städföretag som specialiserar sig på lokalvård av hög kvalitet är därför stort. Vi tipsar om två av våra favoriter, som erbjuder kontorsstädning och lokalvård med utgångspunkt i Stockholm.

Vad kostar en städfirma i timmen?

Vad det kostar att anlita en städfirma skiljer sig mycket åt mellan företag, men snittpris per timme brukar ligga kring 170–300 kr. Många städföretag skräddarsyr sin lösning för din situation, och kan därför sällan säga ett standardpris. Kontakta flera städfirmor för att jämföra vilket erbjudande som blir bäst för dig.

Hitta bäst hemstädning i Stockholm

Om du är i behov av städhjälp för privatpersoner finns det i Stockholmsområdet även många företag som erbjuder städhjälp för hemmet. Många städföretag i Stockholm erbjuder även närliggande tjänster som fönsterputs och sophantering. Om vad som ingår i hemstädning och tips på städföretag kan du läsa mer om på vår sida om hemstädning i Stockholm.

Städhjälp i Göteborg eller Norrköping

Om du i stället letar efter städföretag i Göteborg eller Norrköping kan vi hjälpa dig på våra sidor om respektive stad. Läs mer om våra tips på städföretag och om vad de erbjuder. Om du exempelvis planerar att flytta från Stockholm kan det vara bra att kolla in utbudet av bra städföretag i förväg. Kolla med ditt nuvarande städföretag i Stockholm om de har några tips!