Hemstädning Stockholm

Att hinna med att städa hemma kan många gånger vara svårt då vardagen inte alltid räcker till. Att få hjälp med sin hemstädning är en lösning som kommer spara dig både tid och kraft. Behöver du få tag i bra och billig städhjälp i Stockholm? Då har du hamnat helt rätt! Här delar vi med oss av våra bästa tips och rekommendationer på städfirmor för hemstädning i Stockholm.

Vad ingår i hemstädning?

Alla delar av hemstädningen behöver nödvändigtvis inte städas då du får städhjälp. Oftast har du som kund möjlighet att skräddarsy ditt avtal för hemstädning i Stockholm för att anlita städbolag för de städtjänster du inte själv hinner ta itu med.

Innan man bokar hemstädning kan det vara bra att ha koll på vad som brukar ingå i de så kallade standardavtalen. Om du är intresserad av kontorsstädning kan du även läsa våra tips om bra städföretag i Stockholm. Här hittar du bäst lokalvård i huvudstaden.

  • Dammsugning och avdamning i samtliga rum
  • Golvmoppning i samtliga rum
  • Avtorkning i samtliga rum
  • Putsning av glas och speglar
  • Tömning av skräp
  • Rengöring av kök (diskbänk, köksbänk, spis etc.)
  • Rengöring av badrum och toalett (dusch, badkar, handfat och toalett)

Städhjälp Stockholm

Många människor använder sig av hemstädning i Stockholm. Något som i vissa fall kan innebära dyra kostnader med priser som är väldigt höga kontra det arbete som läggs ned. Det gäller därför att hitta rätt städbolag för att få bra priser. Nedan tipsar vi om städbolag som erbjuder bra hemstädning i Stockholm.

1

Julias Städservice

En städfirma i Stockholm som hjälper dig med all typ av städning, inte minst hemstädning. Anlita Julias Städservice för att komma hem till ett rent och skinande hem varje dag. Här har du även möjlighet att skräddarsy din hemstädning efter ditt behov och till rimliga priser. Känn tryggheten i städpersonalen och slipp bindningstider när du bokar hemstäd genom Julias Städservice.

Kontakt:

[email protected]
08-224 091