Hemstädning Stockholm

Att hinna med att städa hemma kan många gånger vara svårt då vardagen inte alltid räcker till. Att få hjälp med sin hemstädning är en lösning som kommer spara dig både tid och kraft. Behöver du få tag i bra och billig städhjälp i Stockholm? Då har du hamnat helt rätt! Här delar vi med oss av våra bästa tips och rekommendationer på städfirmor för hemstädning i Stockholm.

Vad ingår i hemstädning?

Alla delar av hemstädningen behöver nödvändigtvis inte städas då du får städhjälp. Oftast har du som kund möjlighet att skräddarsy ditt avtal för hemstädning i Stockholm för att anlita städbolag för de städtjänster du inte själv hinner ta itu med.

Innan man bokar hemstädning kan det vara bra att ha koll på vad som brukar ingå i de så kallade standardavtalen. Om du är intresserad av kontorsstädning kan du även läsa våra tips om bra städföretag i Stockholm. Här hittar du bäst lokalvård i huvudstaden.

  • Dammsugning och avdamning i samtliga rum
  • Golvmoppning i samtliga rum
  • Avtorkning i samtliga rum
  • Putsning av glas och speglar
  • Tömning av skräp
  • Rengöring av kök (diskbänk, köksbänk, spis etc.)
  • Rengöring av badrum och toalett (dusch, badkar, handfat och toalett)

Städhjälp Stockholm

Många människor använder sig av hemstädning i Stockholm. Något som i vissa fall kan innebära dyra kostnader med priser som är väldigt höga kontra det arbete som läggs ned. Det gäller därför att hitta rätt städbolag för att få bra priser. Nedan tipsar vi om städbolag som erbjuder bra hemstädning i Stockholm.

1

Julias Städservice

En städfirma i Stockholm som hjälper dig med all typ av städning, inte minst hemstädning. Anlita Julias Städservice för att komma hem till ett rent och skinande hem varje dag. Här har du även möjlighet att skräddarsy din hemstädning efter ditt behov och till rimliga priser. Känn tryggheten i städpersonalen och slipp bindningstider när du bokar hemstäd genom Julias Städservice.

Kontakt:

info@juliasstadservice.se
08-224 091
2

Städenergi

Städenergi ser till att din vardag blir lättare med hjälp av skräddarsydd hemstädning i Stockholm. Här har du ett städbolag som erbjuder städhjälp åt företag såväl som privatkunder, utan bindningstid. Välj själv hur ofta du vill få hjälp med hemstäd och ta möjligheten att skaffa dig ett fördelaktigt abonnemang när du anlitar Städenergi.

Kontakt:

info@stadenergi.se
08-272 300
3

50-femme

50-femme är städbolaget som erbjuder hemstädning med rättvisa villkor. De erbjuder sin personal marknadens högsta lön, utan att det påverkar priset ut mot kund. Ett fast månadspris tillåter dig att addera extratjänster såsom ugnsrengöring, fönsterputsning eller storstädning – tjänster som normalt sett inte inkluderas i vanlig hemstädning. 50-femme städar med miljövänliga rengöringsprodukter och klimatkompenserar!

Kontakt:

info@50-femme.se
08-400 30 500
4

Strykfritt

På Strykfritt är de måna om kundnöjdheten som också är deras drivkraft när det kommer till hemstädning. Utan bindningstid och med endast 15 dagars uppsägningstid, behöver de förlita sig på att de levererar hemstädning med bra resultat. Strykfritt låter dig boka ditt första hemstäd till ett mycket förmånligt pris, som ett sätt att visa vad de går för. Priset varierar beroende på vilka veckodagar du önskar hjälp med städning i hemmet.

Kontakt:

info@strykfritt.se
08-501 64 244