städtjänster

hemstädning

Vi börjar med att komma ut på en kostnadsfri presentation där vi går igenom allt som kan vara bra att veta, samt gör en bedömning av vilket upplägg av hemstädning som passar bäst för dig och ditt hem. Vi erbjuder också möjligheten att lägga till andra tjänster till din hemstädning, som tvätt, strykning eller disk. Vi tror att man själv vet bäst hur man vill ha det, och ser därför till att anpassa oss efter dina behov.

flyttstädning

Det är mycket man ska stå i när man flyttar. Därför kan det vara skönt att lägga över flyttstädningen på någon annan. När du lämnar din flyttstädning till oss kan du istället lägga större fokus på andra, kanske lite roligare aspekter. Vi har garanti, så känn dig trygg när du bokar flyttstädning hos oss!

storstädning

Några gånger om året kan det vara läge att utföra en storstädning. Ibland räcker inte den regelbundna städningen till, utan det kan vara bra att få en storstädning där det lilla extra görs. Vi har lång erfarenhet inom storstäd. Vi sköter din storstädning!

fönsterputs

Rena fönster är en liten detalj som gör stor skillnad. Om du anlitar oss för fönsterputs behöver du inte tänka på jobbet, utan bara resultatet. Vi sköter proffsig fönsterputs, och du får mer tid över till annat.